Dětské zimní boty ALASKA růžové – ideální volba pro zimu

Dětské zimní boty ALASKA růžové – ideální volba pro zimu

Zima se blíží a s ní i potřeba pořídit našim dětem kvalitní a teplé obuvi, která je ochrání před mrazem a vlhkem. Jednou z možností, jakými mohou být dětské zimní boty ALASKA v atraktivní růžové barvě. Tyto boty nabízí spoustu výhod, díky kterým budou děti milovat chůzi v nich i během těch nejchladnějších dnů.

Pohodlí a lehkost

Dětské zimní boty ALASKA jsou navrženy tak, aby byly co nejpohodlnější a nejlehčí pro nohy vašich dětí. To znamená, že se jim bude lépe chodit, skákat a hrát si venku bez pocitu těžkopádnosti či nepohodlí.

Flexibilní podrážka

Boty disponují flexibilní podrážkou z PVC (Vinylpolychloridu), která umožňuje pohyb nohou přirozeným způsobem. Díky tomu se zabrání únavě nohou i při delším pobytu venku.

Vysoký tepelný komfort

Důležitou vlastností těchto zimních bot je jejich schopnost udržet teplo uvnitř a chránit tak nohy před mrazem. Vnitřek bot je vyroben z kombinace vlny (50%) a umělé kožešiny, která poskytuje optimální tepelný komfort.

Rychlé a snadné nazutí

Boty ALASKA jsou navrženy tak, aby byly co nejrychleji a nejsnáze obout. Zapínání na suchý zip umožňuje, aby si každé dítě obulo své boty bez problémů a rychlosti blesku.

Nepromokavost

V zimním období je často potřeba vyrovnat se s deštěm, sněhem či rozbředlými chodníky. Dětské zimní boty ALASKA jsou nepromokavé díky vnější vrstvě z imitace nabuku a nylonu. Vaše dítě tak bude mít vždy suché nohy.

Stylový design

Růžová barva těchto zimních bot udělá radost zejména malým princeznám, které si rády hrají na stylovou eleganci i v chladném počasí. Výška těchto bot je cca 15 cm, což je ideální pro ochranu kotníků před chladem a vlhkem.

Závěrem

Dětské zimní boty ALASKA růžové jsou skvělou volbou pro nadcházející zimní období. Nabízí nejen pohodlí a tepelný komfort, ale také praktičnost díky snadnému nazutí a nepromokavosti. Stylový design v růžové barvě pak udělá radost zejména malým princeznám.

 

Dětské Zimní Boty ALASKA Růžové - Alome

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz